Renovering af trappeopgange

Søger du et firma, der tilbyder renovering af trappeopgange? Så er du kommet til den rette side. Hos J.M. Gulv & Rengøring har vi stor erfaring med renovering af trapper og gulvbelægning på trapper, herunder belægning af linoleum på trapper. Vi renoverer trappeopgange, hvor vi lægger ny linoleum samt monterer nye trappeforkanter. Vi har gennem årene hjulpet mange kunder med renovering af trappeopgange i København og omegn - skal du være den næste?

Kontakt os i dag på telefon 43 62 53 46 eller udfyld vores kontaktformular og få et uforpligtende tilbud på renovering og gulvbelægning på trapper.

Få den helt rigtig løsning

Vi ønsker, at alle vores kunder skal være tilfredse med vores arbejde. Vi har derfor stort fokus på, at vores kunder får valgt de helt rette produkter til deres renovering og gulvbelægning på trapper. Vi har prøver, som vi kan fremvise i forbindelse med en tilbudsgivning på linoleum på trapper. På den måde sikrer vi, at vores kunder får valgt de rigtige produkter i en kvalitet, som J.M. Gulv & Rengøring ApS kan stå inde for.

Dygtige fagfolk

Hos J.M. Gulv & Rengøring har vi ansat nogle af de dygtigste fagfolk inden for branchen. De er specialister i renovering af trappeopgange og gulvbelægning på trapper, og de har en stor viden inden for feltet. De kan hurtigt vurdere, hvilken løsning der er den bedste i forhold til den enkelte trappeopgang.

Indhent et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at indhente et tilbud på renovering af trappeopgange? Så kontakt os på telefon 43 62 53 46, via vores kontaktformular eller send en mail til info@jmgulvservice.dk.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at se prøver i forbindelse med et tilbud på linoleum på trapper, eller hvis du blot ønsker at høre mere om mulighederne inden for gulvbelægning på trapper.

BEMÆRK AT VI ER REKLAMEBESKYTTET, MEN Har du spørgsmål til ydelser eller ønsker et uforpligtende tilbud ER DU VELKOMMEN TIL AT RINGE/SKRIVE

Udfyld og send nedenstående formular til os og vi vender tilbage, hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Bliv kontaktet - vi ringer dig op!

​Har du brug for hjælp? Vi står altid klar til at hjælpe. Skriv dit navn og nummer og vi ringer til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hos J.M. Gulv & Rengøring Aps kan du forvente et seriøst og professionelt gulv- og rengøringsfirma. Vores erfaringer og kompetencer inden for professionel gulvafslibning, gulvbelægning og rengøring i København og omegn, danner grobund for et tillidsfuldt samarbejde.​