Rengøring

J.M. Gulv & Rengøring ApS er din professionelle samarbejdspartner til erhvervsrengøring i Storkøbenhavn. 

Vi har samlet et stærkt team af stabile medarbejdere, der altid leverer en rengøring i høj kvalitet til en fornuftig pris. Hvis du vælger J.M. Gulv & Rengøring ApS til at udføre din rengøring, får du et samarbejde baseret på kvalitet, service og tillid. Vi er medlem af Dansk Byggeri, hvilket betyder ordnede forhold for vores medarbejdere.

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig? Kontakt os i dag på telefon 43 62 53 46.

Vi løser en bred vifte af opgaver

Hos J.M. Gulv & Rengøring ApS kan vi tilbyde et bredt udvalg af rengøringsydelser. Vores kunder er primært boligselskaber, men vi udfører også en del rengøring på byggepladser. Vi tilbyder blandt andet:

Rengøring af byggepladser

Hoved- og håndværkerrengøring i flyttelejligheder

Rengøring af vaskerier

Rengøring af ejendomskontorer

Rengøring af selskabslokaler

Brandskader

Tømning og bortkørsel af indbo ifm. fogedsager

Trappevask

rengoring-sidekick

Vinduespolering

Hos J.M. Gulv & Rengøring ApS har vi ansat professionelle vinduespudsere, der har mange års erfaring inden for branchen. Vi sætter en ære i altid at levere vores arbejde i en høj kvalitet, så du er altid sikret, at dine vinduer og karme fremstår rene og pæne efter vores besøg.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at få et tilbud på rengøring eller vinduespolering, er du velkommen til at kontakte os på telefon 43 62 53 46 eller sende en mail til info@jmgulvservice.dk.

BEMÆRK AT VI ER REKLAMEBESKYTTET, MEN Har du spørgsmål til ydelser eller ønsker et uforpligtende tilbud ER DU VELKOMMEN TIL AT RINGE/SKRIVE

Udfyld og send nedenstående formular til os og vi vender tilbage, hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Bliv kontaktet - vi ringer dig op!

​Har du brug for hjælp? Vi står altid klar til at hjælpe. Skriv dit navn og nummer og vi ringer til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hos J.M. Gulv & Rengøring Aps kan du forvente et seriøst og professionelt gulv- og rengøringsfirma. Vores erfaringer og kompetencer inden for professionel gulvafslibning, gulvbelægning og rengøring i København og omegn, danner grobund for et tillidsfuldt samarbejde.​