Vinyl- og linoleumsgulve i København

J.M. Gulv & Rengøring ApS løser alle opgaver inden for linoleums- og vinylgulve i København og omegn. Vi har mange års erfaring med vinyl- og linoleumsgulve, og vi løser både mindre og større opgaver for privat- og erhvervskunder. Vores medarbejdere er alle faguddannede og har god erfaring med forskellige former for gulvbelægning. Ring til os på telefon 43 62 53 46 eller udfyld vores kontaktformular og hør mere om vinyl- og linoleumsgulve i København.

Vælg den rigtige gulvbelægning

For at opnå det bedste resultat er det vigtigt, at du vælger den rigtige gulvbelægning. Gulvbelægningen skal både passe til den daglige brug, men udseendet og prisen skal også være rigtig. Hos J.M. Gulv & Rengøring ApS er vi eksperter i vinyl- og linoleumsgulve, og vi kan hjælpe dig med at vælge den helt rigtige gulvtype, der opfylder dine ønsker.

Kontakt os gerne og få en uforpligtende samtale med vores gulveksperter om linoleums- og vinylgulve i København.

Få besøg af vores gulvkonduktør

For at sikre, at du får det ønskede resultat, kommer vores gulvkonduktør gerne forbi og viser prøver af forskellige slags vinyl- og linoleumsgulve. Her kan du også få rådgivning i, hvad gulvkonduktøren mener, vil give det bedste resultat. Det er uforpligtende at få besøg af vores gulvkonduktør, men hvis du ønsker det, udregner gulvkonduktøren gerne ved endt besøg et tilbud på din gulvbelægning.

Indhent et uforpligtende tilbud

Det er nemt at indhente et uforpligtende tilbud på linoleums- og vinylgulve i København hos J.M. Gulv & Rengøring ApS.

Kontakt os på telefon 43 62 53 46 eller info@jmgulvservice.dk og indhent et gratis tilbud på linoleums- og vinylgulve i København.

BEMÆRK AT VI ER REKLAMEBESKYTTET, MEN Har du spørgsmål til ydelser eller ønsker et uforpligtende tilbud ER DU VELKOMMEN TIL AT RINGE/SKRIVE

Udfyld og send nedenstående formular til os og vi vender tilbage, hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Bliv kontaktet - vi ringer dig op!

​Har du brug for hjælp? Vi står altid klar til at hjælpe. Skriv dit navn og nummer og vi ringer til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hos J.M. Gulv & Rengøring Aps kan du forvente et seriøst og professionelt gulv- og rengøringsfirma. Vores erfaringer og kompetencer inden for professionel gulvafslibning, gulvbelægning og rengøring i København og omegn, danner grobund for et tillidsfuldt samarbejde.​