Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Renovering af trappeopgange

Søger du et firma, der tilbyder renovering af trappeopgange? Så er du kommet til den rette side. Hos J.M. Gulv & Rengøring har vi stor erfaring med renovering af trapper og gulvbelægning på trapper, herunder belægning af linoleum på trapper. Vi renoverer trappeopgange, hvor vi lægger ny linoleum samt monterer nye trappeforkanter. Vi har gennem årene hjulpet mange kunder med renovering af trappeopgange i København og omegn - skal du være den næste?

Kontakt os i dag på telefon 43 62 53 46 eller udfyld vores kontaktformular og få et uforpligtende tilbud på renovering og gulvbelægning på trapper.

Kontakt os

Få den helt rigtig løsning

Vi ønsker, at alle vores kunder skal være tilfredse med vores arbejde. Vi har derfor stort fokus på, at vores kunder får valgt de helt rette produkter til deres renovering og gulvbelægning på trapper. Vi har prøver, som vi kan fremvise i forbindelse med en tilbudsgivning på linoleum på trapper. På den måde sikrer vi, at vores kunder får valgt de rigtige produkter i en kvalitet, som J.M. Gulvservice kan stå inde for.

zoom Før
zoom Under
zoom Efter

Dygtige fagfolk

Hos J.M. Gulv & Rengøring har vi ansat nogle af de dygtigst fagfolk inden for branchen. De er specialister i renovering af trappeopgange og gulvbelægning på trapper, og de har en stor viden inden for feltet. De kan hurtigt vurdere, hvilken løsning der er den bedste i forhold til den enkelte trappeopgang.

Indhent et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at indhente et tilbud på renovering af trappeopgange? Så kontakt os på telefon 43 62 53 46, via vores kontaktformular eller send en mail til info@jmgulvservice.dk. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at se prøver i forbindelse med et tilbud på linoleum på trapper, eller hvis du blot ønsker at høre mere om mulighederne inden for gulvbelægning på trapper.

zoom Før
zoom Under
zoom Efter