Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Massive gulve København

J.M. Gulv & Rengøring ApS lægger alle former for massive gulve i København og omegn. Vi lægger massive gulve for private husstande, boligforeninger, virksomheder og offentlige institutioner. Ingen opgave er for stor eller for lille for os. Hvis dit massive gulv trænger til en reparation, tilbyder vi også det. Vores servicefolk har stor erfaring med større og mindre reparationer efter vandskader m.m.

Kontakt J.M. Gulv & Rengøring ApS på telefon 43 62 53 46og hør mere om dine muligheder med massive gulve.

Kontakt os

Massive gulve i København i høj kvalitet

Hos J.M. Gulv & Rengøring ApS ønsker vi at levere vores arbejde i en høj kvalitet. Vi anvender derfor kun massive gulve i den bedste kvalitet. Fordelen ved at anvende massive gulve i den bedste kvalitet er, at de holder i mange år frem. Hvis du vælger J.M. Gulv & Rengøring ApS til at lægge dit gulv, skal du derved ikke tænke på at skulle udskifte gulvet igen i den nærmeste fremtid.

Massive gulve

Typer af massive gulve

Der er flere muligheder, hvis du ønsker et få lagt et massivt gulv. Massive gulve fås i mange forskellige træsorter, blandt andet følgende træsorter:

  • Eg
  • Ask
  • Fyr
  • Lærk
  • m.m.

Hvis du ønsker et anden træstort, så kontakt os gerne. Vi kan skaffe lige præcis den træsort, du ønsker til dit nye massive trægulv i København.

Få et godt tilbud

Kontakt J.M. Gulv & Rengøring ApS i dag og få et uforpligtende tilbud på massive gulve i København og omegn. Ring til os på telefon 43 62 53 46eller send en mail til info@jmgulvservice.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.