Alt i gulvbelægninger i København

Professionel gulvmand i København

J.M. Gulv & Rengøring kan levere og montere alle typer lamelgulve i Storkøbenhavn og omegn. Derudover udføres også gulvbelægning, gulvafslibning og meget mere.

Gulvmand med kvaliteten i top

J.M. Gulv & Rengøring er en seriøs samarbejdspartner, vi arbejder altid på at levere den bedste kvalitet og service til vores kunder. Så hvis du skal vælge en gulvmand i København, så vælg J.M. Gulv & Rengøring!

Høj kvalitet på gulvbelægninger

Kvaliteten på lamelgulve er de senere år blevet højnet meget. Nu kan man få både planke- og parketgulve i lige den træsort man ønsker, og med et slidlag, der betyder, at man kan slibe og lakere disse 3-4 gange. 

Det er derfor i de fleste tilfælde langt billigere at lægge et lamelgulv ovenpå et gammelt gulv fremfor at udskifte det eksisterende gulv. 

Man mærker ikke forskel på de nye lamelgulve og de traditionelle massive gulve, fordi lamelgulvene i dag er lavet af 100 % træ. 

Kontakt J.M. Gulv & Rengøring

Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på nye gulvbelægninger i København. Kontakt J.M. Gulv & Rengøring på telefon 43 62 53 46 eller på info@jmgulvservice.dk.

Gør det selv

Ønsker du selv at lægge gulvet, kan vi levere dette til rimelige priser.