Gulvafslibning og gulvafhøvling i København

Billig og effektiv slibning af gulve

J.M. Gulv & Rengøring ApS tilbyder gulvafslibning og gulvafhøvling i København. Vi tilbyder slibning af gulve til meget konkurrencedygtige priser. Gulvafslibningen bliver udført af fagfolk med mange års erfaring, som kan leverer et flot resultat hver gang. Vi løser opgaver for private husstande, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner.

Få et tilbud på gulvafslibning og gulvafhøvling i København på telefon 43 62 53 46, eller send en mail til info@jmgulvservice.dk.

Vælg J.M. Gulv & Rengøring, fordi:

 

Vi tilbyder udførelse af følgende opgaver

Hos J.M. Gulv & Rengøring løser vi følgende opgaver inden for gulvafslibning, gulvafhøvling og efterbehandling af gulve:

 

Uddannede fagfolk

Vores gulvlæggere er uddannede og udfører derfor alle former for linoleums- og vinylarbejder samt andre gulvlægningsopgaver (se mere under gulvbelægning).

Vores kunder er primært boligselskaber, men vi har også private kunder, hvor vi istandsætter lejligheder i forbindelse med fraflytninger samt for lejernes vedligeholdelseskonto.

Vi bruger ikke underentreprenører!

Kontakt os på kontaktsiden, så vil Du høre fra os hurtigst muligt!

Gælder ved alt arbejde – Byg Garanti

Vi er medlem af Byg Garanti, Det betyder at du får udbedret fejl, der måtte opstå i forbindelse med et BYG-medlems arbejde - også hvis din BYG-håndværker lukker eller sælger sin forretning.